La vaga 10MHORES DE LA VAGA

Inici: El primer torn de nit del dia 10/3/2021 (torn que començarà la tarda-nit del dia 9/3/2021)

Final: Finalització del darrer torn de nit del 10/3/2021 (torn que acabarà el matí del dia 11/3/202)


Convoquem a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL en els termes següents:

La vaga tindrà inici el proper 10 de març en els torns de nit (que començaran la tarda-nit del dia 9 de març) en tots els centres i empreses sanitàries i sociosanitàries públiques i privades de Catalunya i finalitzarà el 10 de març en els torns de nit (que finalitzaran el matí del dia 11 de març).

La convocatòria afecta el personal estatutari, al personal laboral, al personal funcionari i al personal en formació especialitzada (IIR, FIR, PIR, BIR i MIR) que presta els seus serveis a la xarxa pública SISCAT (ICS i centres concertats) i a tots els centres assistencials de titularitat privada de Catalunya.

La convocatòria afecta els àmbits de l'atenció primària (tots els seus dispositius), atenció continuada i urgent, atenció domiciliària, atenció hospitalària, atenció prehospitalària i emergències, salut mental i atenció sociosanitària.

 

LLEGEIX EL MANIFEST I LES DEMANDES DE LA VAGA

 El dia 10 de març es duran a terme diferents concentracions per tot Catalunya. Consulta el mapa i els horaris de les concentracions i acudeix a la que et vagi millor... però vine! La teva participació es fonamental per cridar ben alt i que els de dalt s'adonin que #estemfartes!

CONSULTA EL CALENDARI I MAPA DE CONCENTRACIONSÉs molt important que, en ser tanta gent, mantinguem escrupolosament totes les mesures de seguretat davant la COVID-19. Per aquest motiu, és obligatori que vinguis amb mascareta i el teu gel hidroalcohòlic i mantinguis en tot moment una correcta higiene de mans.

Els membres de l'organització (que podràs identificar amb una armilla fúcsia) tindran dispensadors de gel hidroalcohòlic per si ho necessites.

Pots portar pancartes, però no està permès que aquestes vagin passant de persona en persona. Cadascú ha de portar la seva pancarta amb les reivindicacions que vulgui.