Comunicat 1 de març

Publicat el 02/03/2021

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya fem una crida pública a totes les organitzacions en defensa de la Sanitat a sumar-se a les concentracions convocades al sector de la salut i dels serveis assistencials pel pròxim 10 de març de 2021.

La salut no pot ser un privilegi, creiem que és el moment de defensar el nostre sistema sanitari i de serveis.  Els i les treballadores porten anys deixant-se la seva salut per intentar minimitzar tants anys de saqueig del sistema de saluts i de serveis.

Fa un any de l'inici d'una pandèmia que ha deixat al descobert les mancances ja conegudes del nostre sistema sanitari i de serveis que afecten greument als seus treballadors i treballadores i als usuaris i usuàries.

Us convidem a participar activament!!!

 

Concentració a les 10:30h a la Via Laietana a l’alçada de Jaume I.

TALLA LA VIA LAIETANA PER LES VIDES QUE S’HAN TALLAT!

 

Concentració posterior a les 12h a la plaça Sant Jaume.

 #ESTEMFARTES ENS ESCOLTAREU!

 

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya està formada en l'actualitat pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CATAC/CTS/IAC, PSI Lluitem!, COS i CGT Catalunya.

Podeu seguir tots els detalls de la vaga i les mobilitzacions que realitzarem a l'APP "Salut en Vaga" que està disponible tant per iOS com per Android. I a la web salutenvaga.cat